KOCAELİ / KARTEPE - İstasyon Ortaokulu

Güngör TUĞ - Okul Müdürü

1959 Tarihinde Gümüşhane Şiran İlçesi Erenkaya Mahallesinde  doğdu. İlkokulu Erenkaya ve Kocadal İlkokulunda, ortaokulu Gümüşhane Şiran  Ortaokulunda, öğretmen lisesini Tokat Öğretmen lisesinde  fen kolunda okudu. Liseden sonra Gümşhane  Eğitim Enstitüsünden öğretmen olarak 1978 de  mezun oldu..Öğretmenlik yaparken 1984-1988 Yılları arasında  Anadolu Üniversitesi  İktisat Fakültesini bölümünü bitirdi.1992 de Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilgiler Bölümünü 2+2 tamamladı.

Öğretmenliğe Adıyaman Kahta İlçesi Melgosi Mezrasında  01.03. 1979 başladı. Sırası ile Gümüşhane Erenkaya ilkokulu,,Adana  Feke Yerebakan köyü İlkokulu,Kocaeli Kartepe İstasyon İlköğretim Okulunda öğretmenlik ve Müdür Yardımcılığı,,Kartepe Fürsan Ortaokulunda Müdür yardımcılığı ,Kartepe 17 Ağustos İlköğretim Okulunda Müdür yardımcılığı ve Müdür vekilliği ,İzmit  50. Yıl ilköğretim okulunda Müdür Başyardımcısı olarak görevlerde bulundu.. 2014  yılından beride  Kartepe Rabak Ortaokulunda okul müdürü olarak görevine devam ediyor.
KATILDIĞI KURS VE SEMİNERLERDEN BAZILARI

Okul Yönetimi Geliştirme Semineri

Öğretmenlik Uygula Eğitimi Semineri

Bilgisayar Eğitim Programları Kursu