KOCAELİ / KARTEPE - İstasyon Ortaokulu

İstasyon Ortaokulu

Köseköy İstasyon mah. Mithat Paşa cad. No172 Kartepe/KOCAELİ
Vizyon
Okulumuz, öğrencilerin bireysel yeteneklerini geliştirmek, sınıf tecrübelerini günlük hayata aktarmayı öğretmek için yenilikçi metotları, teknolojiyi, modern yabancı dil öğretim tekniklerini kullanarak onları eleştirisel düşünen, ömür boyu öğrenmeye devam eden, yerel, ulusal ve uluslararası platformlarda bilgili katılımcılar haline getirmeyi hedefler.
Misyon
Kartepe İstasyon İlköğretim, öğrencilerine anasınıfından 8. sınıfa kadar, geleceğin iş dünyasının ve küreselleşen toplumunun sağlıklı ve pozitif katılımcıları olmaları için gereken yetenek, bilgi, beceri ve ahlaki değerleri en üst düzeyde öğrencilerine kazandırmakla tanınan; yurt içinde ve dünyada sayılan, model bir okul olma amacındadır.
Doğalgaz/Kalorifer
Ulaşım
Okulumuz D-100 karayolu kenarında olup 211-212 nolu minibüslerle İzmit ya da Kartepe yönünden Köseköy askeriye sapağı durağında, 213 nolu minibüsle İzmit yönünden okulumuz İstasyon Ortaokulu durağında inerek ulaşabilirsiniz.
Köseköy İstasyon mah. Mithat Paşa cad. No:172 Kartepe/KOCAELİ
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Kocaeli il merkezine (İzmit) 7 km uzaklıktadır. Okulumuz Kartepe ilçe Merkezinde 1 km uzaklıktadır.